Nu har vi fått vinter!

Idag är den andra dagen på vår vinter! Igår skuttade Jag, Jerry och findus ut klockan sex på morgonen. Kissen blev väldigt road av den första snön och han lekte sig fram. Jerry var mest som ett litet barn och sprätte runt så att snön flög. Härligt då han blir så glad även fast det är kallt! Han fick sedan följa med till IKEA i sundsvall och åka bil massa timmar. Jag hade packat med hans fäll och två filtar och hans snugglesafe. Han sove skönt i värmen där bak i sitt bur och han fick härja runt på IKEAs parkering och sedan K RAUTA. Han är så snäll! Sen då vi kom till brorsans lägenhet och skulle lasta av allt han hade köpt så fick Jerry ett lycko rus. Han rejsade runt och slirade i alla rum och var helt utom sig av lycka. Väl hemma blev det ett himmla massa brottande med kissen och sedan gos i soffan.

Idag så var vi ute och busade på morgonen och kissen tyckte att snö är TOPPEN. Han kastade sig fram och styrde snön framför sig och rumlade runt. Jerry sprätter som en liten unge och blir väldigt pigg. (nyhetens behag, antar jag). Sen började de busa och jag fick en rolig bild.


60264-55
På bilden ser man kisse först och Jerry efter. De turas om att jaga varandra och busa runt i den nya snön! Bakom är svärmors hus (vi är rätt så nära grannar) och Rikards garage!

Lyckades inte ta några mer foton för kameran höll på att snöa över. Men djuren får bra motion då de blir som galna av snön! Så nu ligger de och sover. Ska försöka gå ut en stund till, fast det blir nog inte lika kul då det har börjat blåsa som bara den och det snöar ännu mer.

Kommentarer
Postat av: Hanna

GUD så söta!!! Kul att de har så roligt av varann...

Postat av: Lisa

Ja de är verkligen som riktiga syskon. De brottas och myser. Är så glad för Jerrys skull så han fick lite sällskap.

2007-01-16 @ 19:29:27
Postat av: Magdalena Bengtson

Snööööö - det vill vi också ha istället för stormen och detta eviga regnande. Hade det varit snö istället för regn hade snön nått upp till skorstenen.

Vad roligt de har tillsammans :-)och vilken underbar vinterbild.

2007-01-17 @ 23:34:26
URL: http://www.dogbytes.se
Postat av: Sara, Eddi & Loke

Hej halloj!! Nu inatt fick vi oxå lite snöflingor=) dessvärre äre nog bara Loke som glädjer sig åt det när vi kommer ut på promenix sen om en stund=)Både jag och Eddi hoppas att det inte blir långvarigt.. På söndag ska vi på inoff utställning. ska bli skitkul. det är hela 13 DP anmälda.. så mkt brukar det aldrig vara på inoff utställningar runt omkring här!! Ha de toppen!!

2007-01-19 @ 08:20:44
URL: http://www.eddi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback