Hallå allihopa!

Vår dator verkar fortfarande inte fungera så bra! Det enda jag kommer in på är blogg.se Så jag och Jerry vill inte vara strama eller så, försöker komma in ocj skriva i alla gästböcker och så men det funkar inte. Så tills vidare får ni ha en underbart bra sommar! Ps. SARA! Jag vill också ha en pool! :p

PAUS

Oj oj oj, vad länge sedan jag skrev här nu! Men jag har massor att skylla på. Vi har haft datakrångel och när det äntligen löste sig så har det varit sååååå underbart väder. Dessutom har vi mycket med huset att göra. Snart kan vi flytta in på riktigt. Vårt nya kök ska komma den 25 juli. Å vad det ska bli fint!!!!

Just nu har vi sommar paus i vår senaste kurs. Vi hann med sju träningar och har tre kvar som bli i augusti. Det jag kan sammanfatta hittils är att min hund och jag kan inte platsliggning eller tandvising. Så att vara med på lydnandstävlingen kan vi nog glömma. Men hoppa hindret kan vi jätte bra och linförigheten fungerar ifall det är torrt på plan och inga myggor eller knott.

Det här med att ha Jerry lös fungerar fortfarande inte 100%. Ser han något hotfullt så sticker han direkt och kommandot "här" fugerar bara ifall han inte har hunnit stressa upp sig. Så det måste vi nöta på lite mer.

Fast just nu har vi sommarlov och tränar typ ingenting! Vi slappar och promenerar! Och solar massor!