Stormen fortsätter!

Det blåser som attan här än och det är inge kul att vara ute, bara ett nödvändigt ont för Jerry. Det blir mycket vila för han nu, det här dagarna.

Ja nu har han ju ätit Orijen i snart en vecka och han gillar det fortfarande, så jag har ringt till hundmatsaffären och bett dem beställa hem en säck åt mig. Ska bli kul och se hur han komme att må av det. Är nästan lite sugen på att prova det åt kissen med. Fast det blir ju dyrt, men det är de värda såklart.

Igår fick Jerry sitt välbehövda bad!!! Han var så himmla mjällig och skitig så det behövdes verkligen. Ser nu dagen efter att han skulle nog ha behövt en extra schamponering till. Men han kan ju får bada igen om nån vecka, så jag får bort allt gammalt mjäll och dynga. Men blank och fin i pälsen blev han iaf. Och han är så otroligt snäll att tvätta, han älskar då man har riktigt varmt vatten och då man masserar ordentligt med champot. Efter han har badat får han alltid lite tokryck och rejsar som en idiot och busar i ca 10 minuter. Sen slockanr han som en sten och sover som en stock hela natten.

Mellanrummen

Det blir mystiska mellanrum mellan orden och det gör jag inte med flit. Det går inte att ändra bort dem heller. så ni som läser får stå ut!

Storm

Eftersom det har varit storm här i snart tre dagar så är det inte så långa utevistelser för Jerry. Igår var jag rakt orolig att han skulle blåsa bort en stund. Det har blåst sönder små skjul och grejer här på gården. Och igår var vi utan både el och vatten. Helt galet. Hoppas att det inte blir mer strömavbrott för det blir så kallt i huset. Jerry får lov att ha tröja på sig inne.

Idag var Iso här hela förmiddagen och sen när mamma kom så gick vi en prommis i skogen. Men det är så kallt då det blåser så mycket så vi gick inte så långt. Vi hoppas att stormen ska ge sig snart så att det går att njuta lite mer av våren.

Jerry har nu ätit två portioner av Orijen och det verkar vara en riktigt 10 poängare. Har aldrig sett honom äta hundmat så snabbt!

Spännande!

Jag har ju varit på Reginas Zoohörna idag och köpt minkolje shampo till Jerry. Han är så torr i pälsen och skitig så han behöver ett bad snart. Hoppas att det inte gör honom ännu torrare.....vi får se!

Och då jag kom in så kom Gisela mot mig direkt och fråhgade om jag ville ta hem provpåsar på Orijen. Jag har ju varit in och frågat efter det flera gånger sen i höstas. Och nu äntligen fanns det! Han ska få prova en vecka sen ska jag ringa och säga till ifall jag vill att hon ska ta hem mer till mig. Jätte spännande! Hoppas att Jerry gillar det.