Trött vakthund

Idag på alla ♥ ns dag så fyller svärmor år! Så det har varit fulla gården med bilar och folk som Jerry inte känner och han har hafft fullt sjå hela eftermiddagen att vakta och spana! Han har suttit i trappen och tittat ut genom hallfönstret och har noggran koll på vilka som kom och vilka som åkte. Nu på kvällen då det är slut på gäster nästan så orkar han inte mer. Han har pysslat lite med ett godis papper och det slutade som smulor och han har gnagt lite på sin stekspade sen var det gonatt!

60264-58
Världens sötaste som sover på sin stekspade!

60264-59
Måste bara lägga in den här bilden också, den är från början av Januari och Jerry ser ut som en tjock tax!

ROBUR

Ojojoj! Vi har glömt att rapportera att Jerry bytt foder. Jerry har ju ätit ANF i snart två år nu och det har fungerat bra till och från. Men nu på slutet så har han blå vägrat att äta ifall man inte mutat med något annat gott i  skålen. Efter lite funderingar och tips från en vänlig själv så bestämde jag mig för att prova ROBUR! Det är ett svenskt foder som är baserat på svensk kyckling och det bästa av allt är att Jerry äter det utan annat i skålen. Han har ätit det i ca två veckor nu och vi ska fortsätta med det och se om aptiten håller i sig.

Har dessutom vägt Jerry igen och han ligger fortfarande på 7kg, men han är absolut inte tjock. Skulle han gå upp till 8kg så drar vi nog ned lite på maten.Korv och skidor

Nu har det faktiskt blvit lite mildare ute och Jerry kan faktiskt gå ut frivilligt mitt på dagen. I Söndags så grillade vi korv ute på gården och Jerry fick såklart en egen korv. Han gillar att sitta och sola på skotern och njuta av den lilla värmen som var då.
60264-57
Helst vill ju Jerry sitta i knät för det är ju varmast!

Både igår(måndag) och idag har husse åkt på några skidturer med Jerry! Jag kan lova att det är en väldigt trött hund vi har nu. På måndagen hade han dragit och sprang framför husse men idag då det var sämre väder så sprang han bakom.

Kallt och trist!

Jerry är ju inte som en hund! Han uppför sig mer som en katt. Han blåvägrar att gå promenader vissa dagar och sitter kvar ensam på gården och huttrar och svär säkert över sin knäppa matte som vill promenera. Det är mellan -15° och -30° ute och han verkligen hatar det. Han vill vara inne och ligga i sin korg eller leka med sin katt.

Ja det finns inte så mycket att rapportera här i bloggen, Jerry strejkar.