Sorgligt men sant!

Det blir ingen Huset Elliot valp för oss. Lilla Visa gick tom. :-(

Det känns jätte trist eftersom jag tyckte verkligen om just den där kombinationen mycket. Och ägaren av kennel är en underbar människa. Har aldrig träffat en sån öppen och ärlig uppfödare förut. Men kanske någon gång i framtiden. Ifall vi vill ha en andra labrador och det passar med löp och det ligger valpar i magen, ja kanske i framtiden.

Så nu får vi leta valp på annat håll....

Hu vilken blåst!

Vi ska ju inte klaga här uppe i skogen, men det blåser rätt mycket nu. Jerry vill inte gå ut. I morse smög han iväg och pyntade så fint på golvet i tvättstugan. (Kissen bajjar ju där också! I sin låda iofs, men ändå). Jerry börjar skaka om man visar honom ett täcke och vill att han ska gå ut. Han hatar verkligen detta väder. Idag har han mest vilat sig och busat lite med kissen.

60264-57
Här får Jerry sin dagliga ansiktbehandling av Findus! Findus tycker ofta att Jerry verkar vara en smutsig typ!

Jerrys favorit ställe i dag är just brevid elementet i datarummet. Mysigt!

Nu har vi fått vinter!

Idag är den andra dagen på vår vinter! Igår skuttade Jag, Jerry och findus ut klockan sex på morgonen. Kissen blev väldigt road av den första snön och han lekte sig fram. Jerry var mest som ett litet barn och sprätte runt så att snön flög. Härligt då han blir så glad även fast det är kallt! Han fick sedan följa med till IKEA i sundsvall och åka bil massa timmar. Jag hade packat med hans fäll och två filtar och hans snugglesafe. Han sove skönt i värmen där bak i sitt bur och han fick härja runt på IKEAs parkering och sedan K RAUTA. Han är så snäll! Sen då vi kom till brorsans lägenhet och skulle lasta av allt han hade köpt så fick Jerry ett lycko rus. Han rejsade runt och slirade i alla rum och var helt utom sig av lycka. Väl hemma blev det ett himmla massa brottande med kissen och sedan gos i soffan.

Idag så var vi ute och busade på morgonen och kissen tyckte att snö är TOPPEN. Han kastade sig fram och styrde snön framför sig och rumlade runt. Jerry sprätter som en liten unge och blir väldigt pigg. (nyhetens behag, antar jag). Sen började de busa och jag fick en rolig bild.


60264-55
På bilden ser man kisse först och Jerry efter. De turas om att jaga varandra och busa runt i den nya snön! Bakom är svärmors hus (vi är rätt så nära grannar) och Rikards garage!

Lyckades inte ta några mer foton för kameran höll på att snöa över. Men djuren får bra motion då de blir som galna av snön! Så nu ligger de och sover. Ska försöka gå ut en stund till, fast det blir nog inte lika kul då det har börjat blåsa som bara den och det snöar ännu mer.

Kallt!!!

Idag kom Iso och mamma på besök! Jerry tycker att det är hur kul somhelst! Vi gick en långprommis runt berget och Jerry fick ha sitt varmaste täcke på. Det var -8! (ja ja, det är ju inte så kallt egentligen men man har ju inte vant sig vid kyla då det bara är piss vinter). Iso springer som en blådåre fast han är 7 år och Jerry struttar runt som en liten pensionär fast han bara är 2½år. De är så olika!

Skylt prototyp

Igår blev jag lite små irriterad över att det traskade folk rakt över gården. Det var ingen jag kännde igen eller som jag lovat att gå här. Så jag tänkte ju genast vilken himmla tur att Jerry var inomhus. Annars lär de nog ha fått veta hut. Fast då kanske de aldrig hade gått över här igen. Iallafall så tänkte jag att jag ska sätta upp en skylt och här är prototypen.

60264-54

Men jag funderar på att byta ut texten till "OMRÅDET BEVAKAS AV HUNDAR". Det låter ju lite mer allvarligt, och då kanske man slipper alla skumma försäljare med. Vad tror ni?

Mattes bästa hund!

Idag har Jerry haft en toppen dag. Hans humör har varit glatt hela dagen och med träningen har det gått jätte bra, han var positiv och lyhörd. Så idag var han världens bästa hund. Dessutom var det sol idag och ingen blåst i skogen, kanske kan bero lite på vädret. Så vi hann med en långprommis till grannbyn också i solskenet. (Jag börjar längta efter vår nu!)
60264-53
Då Jerry är en duktigt hund så blir han jätte trött. Husse blir jätte trött då han jobbar nattskift. Vi kanske ska köpa en större hundkorg!

Jerkan är en pärla!

Jerry är så himmla duktig då det smäller! Han blinkar inte ens då de skjuter raketer och man är ute och rastar!

60264-52
Här ligger Jerry i datarummet och väntar på att vi ska åka och äta nyårsmiddag!