Jerry jerryyy jerryyyyyyyyyyyyyyyyy........*suck*

Det har inte blivit så mycket att skriva här för Jerry har mest trilskats den senaste tiden. Han är inne i en rackartygs period och han är garanterat den olydigaste hunden jag någonsin träffat. Och det är ju inte så kul att skriva här om hur tokigt allt blir.

Ska rapportera att Jerry fortfarande äter Orijen med stor aptit och hans päls ser bättre och bättre ut för varje dag. (Han var ju så mjällig innan). Kissen gör sitt bästa för att försöka sno åt sig några bitar ibland men han lyckas inte så ofta numer.

Idag har vi precis varit ute på Jerrys första cykelrunda, det var jätte härligt. Han gillar det verkligen och det märrks att han behöver det. Eftersom han lyssnar så dåligt så får han inte springa lös hursomhelst här mera på ett tag, och det märkt att han får massor av överskottsenergi som passar utmärkt till en cyklerunda istället. Jag har ju egentligen tänkt att cykla med honom sen han fyllde ett. Men det har inte blivit av eftersom jag inte haft någon cykel att använda. Men nu hade husse släpat fram en ur laggårn och servat, så det var bara att köra. Tänkte att jag ska försöka köra en liten runda varannan dag ungefär. Vi har ju så fin grusväg uppe i skogen att använda så jag tror att det kommer att bli bra.