Ben

Idag gnager Jerry på ben, medans matte gör sista rycket på sin praktik kurs. Han är så otroligt snäll och ligger bara och solar sig och gnager på benet.

Igår var han ute hela dagen så då kvällen kom var han så trött att han somnade nästan sittandes. Det är jobbigt att vara gårdshund och hålla ordning på alla söta små möss!
image60

Anders Hallgren

Har ju helt och hållet glömt att berätta att jag varit på Anders Hallgren föreläsningen som va i Umeå i Måndags (19/3). Han var helt otroligt bra och jag är jätte glad att jag åkte dit! Köpte en liten bok också! Så alla som får chansen, åk och lyssna på denna fantastiska människa. Han berättade bla om vanliga problem, vargforskning och ledarskap och lärarskap! Han var jätte duktig på att prata och tiden gick alldeles för fort. Hela föreläsningen höll på från 19;00 till strax efter 22:00 och det ingick fikapaus bokförsäljning och frågestund, allt för endast 250kr.

Så nu är Anders Hallgren en av mina nya favoriter, näst efter Karen Pryor!

Våren verkar vara på G

Det verkar som att våren är på G här ändå! Det är fortfarande massor av snö kvar, men det är varmare ute och lite solsken nu och då. Idag är Iso här och vi har suttit på trappen och solat snart en timme och hundarna njuter av den skönasolen. Senare ska vi gå en skön helg prommis och på kvällen ska hundarna få vara hos Iso för vi ska till kompisar. Nu känner jag att vi kan nog ta upp lydnads träningen snart, för Jerry tycker att det är rätt så trevligt att vara ute nu. SKa inhandla en ny frolic påse nästa gång på COOP och försöka ta med lite extra skinka på prommisarna. Det enda som är jobbigt med våren är allt slask och gegga, inte så kul med alla tvåhundrafemtioelva tassavtryck på byxorna när en glad hund kommer för att pussas lite. (men man ska inte klaga)

Underbart väder

Har inte skrivit så mycket de senaste veckan för det har varit så fint väder så vi har bara varit ute. Har inte haft tid att sitta vid datorn för man har viljat njuta av vädret. Jerry har varit på en hel del skidturer och sprungit både framför och dragit lite och bakom med. Skulle haft en liten nomesele. Men då måste man nog måttbeställa.