Glapp i kontakten

Ibland undrar jag verkligen om Jerry har en hjärskada, han fick kanske lite syrebrist vid födseln. Nu på eftermiddags prommisen så skulle jag somvanligt träna inkallning. Hade med mig nytt gott godis och klickern. Han lyssnar jättebra ända tills han hörde något som pep till i skogen. Efter det var det som att öronen ramlade av (skumt). Han får ofta såna där ryck nuförtiden då han inte hör alls vad man säger spelar ingen roll vad man lockar med för godis så skiter han i det.

Eftersom det inte är någon ide att tjata på honom så stoppade jag undan godiset och klickern och tog på honom kopplet och promenerade bara. Men då vi kom närmare hemåt igen så släppte jag lös honom och då fungerade öronen igen. Konstigt! Vi busade en stund på lägdan medans solen gick ned. Sen gick vi in för det blev sååååå kallt!

60264-41
Jerry sitter och tittar på solnedgången!

Såja! Höst!

Nu har vi äntligen fått ett nytt modem så nu ska det väl gå lite lättare att få in några inlägg!
Just nu har vi en väldigt lugn period för Jerry! Han springer mest runt i skogen och snusar eller leker med sin lilla katt.

Det vi tränar just nu är inkallning och komandot "stanna". Inkallningen är det lite si och så med, vill han komma så kommer han men vill han inte så skiter han i det. Det går bättre med att få honom att stanna, just nu fungerar det 100% i skogen. Vi har även börjat träna lite apportering av fågel. Han bär jätte fint men vill inte släppa ifrån sig.

60264-40
Här har Jerry burit hem en bit av en Canada gås!

60264-39
Findus äter upp sista smulan av Jerrys mat!

Hallojsan!

Ja! Vi har fortfarande datakrångel! Men jag vet att det är modemet som är paj nu. Det fungerar hyffsat ibland och jag ska försöka pricka in att jag bloggar dessa dagar då det vill!

Jaha! Vad har vi gjort i sommar då??? Egentligen inget, fast ändå jätte mycket. Jag och Jerry gick klart den där klicker kursen, vilket inte resulterade i något för jag har inte tränat vidare. Men vi hade ju jätte kul då iallafall. Eftersom vi har flyttat till vårt hus så har det tagit all tid och ork man har haft och det är ju knappt hälften som är klart i detta hus än.

Men Jerry stormtrivs i sitt nya hus och är mer avslappnad, (fast å andra sidan då det väl kommer någon så har han 220% att ge. Både då han blir glad och arg).
Jerry har dessutom fått en katt! (eller egentligen så är det husses) Han heter Findus och är född på midsommarafton. Han är vit med bruna och svarta ränder och fläckar. De leker och brottas mycket!!!

Ska försöka få in några nya bilder någon dag!