Mera snö

Idag har det blåst och snöat heeela dagen. Rätt så trist tycker Jerry. Han sov hela förmiddagen i mitt knä. Mysigt men varmt som attan! Det ser ut som om det skulle kunna vara julafton ute.

Efter vi hade ätit middag så åkte vi till banafjäl för Rikard skulle fixa lite i huset (bryta upp hallgolver, snart finns det inget kvar i huset). Jag och Jerry hade klätt på oss ordentligt för det snöade så mycket. Vi tog en lång härlig prommis i skogen. Både jag och Jerry blev sjublöta av allt pulsande i snön. Men bra motion!

60264-30
Jerry springer ifatt mig på lägdan bakom laggår'n. Huset man ser är knuten av laggår'n.

Efter prommisen gick vi in till Maggan som hade bakdag. Tur för Jerry, han fick smaka lite olika kakor och sov gott sedan. Han satt till och med kvar i TV rummet då Maggan fick besök. Han bara boffade lite!

Kommentarer
Postat av: Sara & Eddi

Heej på er!! Är det inte sjukt. Vi skulle skriva och skryta om att det såg ut att bli en fin dag idag för när vi vaknade var det ganska blått bortöver och solen hade potential att kika fram.. o nu vrider man huvet åt höger och ser att snön vräker ner. Fy vad arga vi blir. Vi skulle dra ut o plocka påsk-ris och sånt..men lika snabbt som det blev kass väder kanske det blir fint.. vem vet=) för övrigt är matte genomförkyld, hes så rösten knappt går att ana och hostar så lungorna är uppe och vänder. Ha det toppen med er!! Många kramar från Karlskoga


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback