Hallå allihopa!

Vår dator verkar fortfarande inte fungera så bra! Det enda jag kommer in på är blogg.se Så jag och Jerry vill inte vara strama eller så, försöker komma in ocj skriva i alla gästböcker och så men det funkar inte. Så tills vidare får ni ha en underbart bra sommar! Ps. SARA! Jag vill också ha en pool! :p

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej hej! Länge sen man hörde av dig! Kul att träningen gått bra :) Jag har bestämt mig för att lära Naiha fot, återstår bara att se hur bra det kommer att gå :P Har precis börjat en agilitykurs med henne vilket känns jättekul :) Vi borde ses nån dag, var ju ett tag sedan. Ha de bra!

Postat av: Karin igen

Du har ingen snygg bild på Jerry att skicka till mig? Tänke lägga upp bilder på Naihas kompisar på min hemsida :)

2006-07-13 @ 02:26:49
Postat av: Sara & pluttarna

Tjabba tjena hallå=9 jag har inte ens kunnat bada i poolen. det har ju vart svinkallt (ja svinkallt o svinkallt men blåst storm iaf)så det känns som en bra investering just nu.. *ehh*..=) Vi har bytt adress till vår hemsida så nu har vi www.eddi.se!!

2006-07-14 @ 09:28:36
URL: http://www.eddi.se
Postat av: Lisa

Hej Karin!
Ja vi borde ses! Du får jätte gärna komma och hälsa på ute i banafjäl om du har lust med det. Vi försöker städa upp i ladugården nu så vi kan få ut det sista av möblerna i huset så vi kan flytta in våra egna möbler. Du kan få ta vilken bild du vill från hemsidan eller bloggen. Ska knäppa några nya bilder nån dag då jag inte glömmer kameran! =)

2006-07-14 @ 19:06:45
Postat av: Magdalena med Pepzi & Tequila

Hej Lisa!

Det var länge sen du skrev :-) Saknar det!
Vill önska er alla en trevlig höst. Rätt skönt med kyliga nätter och regniga dagar efter all värme. Hundarna verkar t.o.m mätta på all varma dagar.

Ha det bra!

Magda och brudarna på Dogbytes :-)

2006-08-30 @ 22:18:42
URL: http://www.dogbytes.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback