Tisdag

Idag skulle jag jobba så Jerry fick vara ensam hemma ett tag! Men sedan på eftermiddagen så åkte vi till huset i banafjäl. Vi skulle nämligen få besök av Karin och Naiha!

Vi hade bestämt att lägga ett spår, så vi gick till elljus spåret i skogen och lade varsott korv spår ned mot längdan. Båda hundarna var jätte duktiga och spårade finfint! Sedan släppte vi lös dem och tänkte gå en liten prommis runt en kortare runda på spåret.

Helt plötligt från iugen stanns så kom det massor av människor skuttandes ur skogen. Jerry stelnade till! (jag tänkte shit, nu är det kört nu kommer han att förska skrämma bort dem med alla sina krafter) Men han bara stod stilla. Jag tog på honom selen och spårlinan igen och vi fortsatte att gå. Efter rätt så många möten med sportiga människor i skogen så förstod vi att det var orienterings tävling just där i vår skog! SKUMT! Vi såg nog runt 40 personer i skogen och det blev ju lite spänt för Jerry. Vi mötte även två lösa springande Irländska settrar. Hmm...jag vart lite förvirrad. Vi gick tillbaka på gården och släppte dem där, men det tog inte lång tid förrän det kryllade med orienterare bakom laggårn och Jerry gjorde två försök att skrämmas. Så vi gav upp och gick in! Hundarna busade som galningar och sprang runt och härjade tills de inte orkade mera.

60264-38
Race på gården! Naiha till vänster och Jerry till höger!

Kommentarer
Postat av: Sara & Eddi

Heej på er!! Va duktig Jerry var som stod still..det hade säkert inte Eddi gjort.. han hade nog dragit o försökt jaga bort dom=) Här hemma är det tenta plugg..eller föresten..det var att ta i alldeles för mkt.. men ambitionerna finns om att plugga. Det är tenta på Torsdag, sista rycket nu. men i morrn ska vi iväg o patellaundersöka Eddi o sen ska jag ha seminarie på onsdag. sen äre sommarlov och två veckor tills lilleman flyttar hem=) Kram på er

Postat av: Hanna

Vad tråkigt när man tänkt sig att göra nåt och så är det massa störande element :)

2006-06-09 @ 19:25:28
URL: http://hannaslilla.blogg.se
Postat av: Sara & grabbarna

TREVLIG MIDSOMMAR!!! Många kramar

2006-06-23 @ 09:02:09
URL: http://hem.bredband.net/eddihund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback