Stormen fortsätter!

Det blåser som attan här än och det är inge kul att vara ute, bara ett nödvändigt ont för Jerry. Det blir mycket vila för han nu, det här dagarna.

Ja nu har han ju ätit Orijen i snart en vecka och han gillar det fortfarande, så jag har ringt till hundmatsaffären och bett dem beställa hem en säck åt mig. Ska bli kul och se hur han komme att må av det. Är nästan lite sugen på att prova det åt kissen med. Fast det blir ju dyrt, men det är de värda såklart.

Igår fick Jerry sitt välbehövda bad!!! Han var så himmla mjällig och skitig så det behövdes verkligen. Ser nu dagen efter att han skulle nog ha behövt en extra schamponering till. Men han kan ju får bada igen om nån vecka, så jag får bort allt gammalt mjäll och dynga. Men blank och fin i pälsen blev han iaf. Och han är så otroligt snäll att tvätta, han älskar då man har riktigt varmt vatten och då man masserar ordentligt med champot. Efter han har badat får han alltid lite tokryck och rejsar som en idiot och busar i ca 10 minuter. Sen slockanr han som en sten och sover som en stock hela natten.

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej!
Blåsigt här med. Fast det bekymrar inte de svarta, de är gladeligen ute ändå. Det är bara jag som går där bakom och huttrar!
Hoppas ni mår bra.
Kram
Marie

Postat av: Terese

Hejsan! Känner igen tokrejsen efter badet, samma sak med våran Tigger. Så fort han är klar och uppe ur badet får han som eld i baken lilla vännen!

2007-05-03 @ 16:50:22
URL: http://www.freewebs.com/agenten

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback