Jerry jerryyy jerryyyyyyyyyyyyyyyyy........*suck*

Det har inte blivit så mycket att skriva här för Jerry har mest trilskats den senaste tiden. Han är inne i en rackartygs period och han är garanterat den olydigaste hunden jag någonsin träffat. Och det är ju inte så kul att skriva här om hur tokigt allt blir.

Ska rapportera att Jerry fortfarande äter Orijen med stor aptit och hans päls ser bättre och bättre ut för varje dag. (Han var ju så mjällig innan). Kissen gör sitt bästa för att försöka sno åt sig några bitar ibland men han lyckas inte så ofta numer.

Idag har vi precis varit ute på Jerrys första cykelrunda, det var jätte härligt. Han gillar det verkligen och det märrks att han behöver det. Eftersom han lyssnar så dåligt så får han inte springa lös hursomhelst här mera på ett tag, och det märkt att han får massor av överskottsenergi som passar utmärkt till en cyklerunda istället. Jag har ju egentligen tänkt att cykla med honom sen han fyllde ett. Men det har inte blivit av eftersom jag inte haft någon cykel att använda. Men nu hade husse släpat fram en ur laggårn och servat, så det var bara att köra. Tänkte att jag ska försöka köra en liten runda varannan dag ungefär. Vi har ju så fin grusväg uppe i skogen att använda så jag tror att det kommer att bli bra.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Det lät inte kul att han kommit in i en sån period men med träning går väll det mesta att få bort, även med ålder går nog vissa saker bort =). Vad har Jerry gjort för rackartyg då?? ha det fint! kram

2007-05-14 @ 17:39:25
Postat av: Karolina Lundberg

Hejsan!!
Vi är ett par som bor i Skellefteå som undrar vart ni har fått tag i eran Pincher?
Vi är väldigt sugna på att skaffa en liten pincher vovve? Vet du av några uppfödare här uppe i Norrland? Hör gärna av dig!! MVH/Karolina

2007-06-07 @ 14:44:27
Postat av: Lisa

Hej Karolina! Jag har en dvärgpinscher och han kommer från Gävle från Djakartas kennel. Men hon har slutat att föda upp dvärgpinchrar nu. Så du får vända dig någon annan stanns. Men är det en Pinscher du är ute efter så får du nog fråga någon annan för jag har inte lika stor kolla på dem. Det lättaste är att du går in på rasjlubbarnas sidor och letar i uppfödarlistorna.
http://www.pinschersektionen.se/
http://www.dpklubben.se/ Lycka till!

2007-06-07 @ 22:01:30
Postat av: Sandra

Hej, har oxå en liten pinne. Han kom till oss i lördags o e jättfin såklart! Hoppas allt e bra m fina Jerry! mvh

Postat av: Ella

Intressant sida du har! Jag har kollat igenom några av dina andra inlägg och jag diggar vad jag ser :).

2011-05-07 @ 14:05:26
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback